Che Thai (Vietnamesisk dessert)
Denna desserten är lätt att göra och väldigt svalkande. Jättegott att ätas på sommaren efter kanske en grillmiddag?

INGREDIENSER:
1 burk Grön AI-YU jelly
1 burk Jackfruit in syrup
1 burk Palm seed in syrup
1 burk Longan in syrup
1 burk Rambutan in syrup
1 burk kokosgel
1 burk kokosmjölk
1 granatäpple
lite is
SÅ HÄR GÖR MAN;
1. Ta ut grass jelly på en skärbräda och skär i strimlor
2.Longan, palm seed och rambutan skär i skivor. Spara syrup.
3. kärna ur granatäpplen
4. kär jackfruit i strimlor
5. blanda alla ingredienserna i en stor skål och häll i all syrup från burkarna, lägg i is när ni serverar.
TIPS:
man kan använda gräddmjölk eller kokoskräm blandad med kokosmjölk.