Che Thai (Vietnamesisk dessert)

Denna desserten är lätt att göra och väldigt svalkande. Jättegott att ätas på sommaren efter kanske en grillmiddag? 
 
INGREDIENSER: 
1 burk Grön AI-YU jelly
1 burk Jackfruit in syrup
1 burk Palm seed in syrup
1 burk Longan in syrup
1 burk Rambutan in syrup
1 burk kokosgel
1 burk kokosmjölk
1 granatäpple
lite is
 
SÅ HÄR GÖR MAN;
 
1. Ta ut grass jelly på en skärbräda och skär i strimlor
2.Longan, palm seed och rambutan skär i skivor. Spara syrup.
3. kärna ur granatäpplen
4. kär jackfruit i strimlor
5. blanda alla ingredienserna i en stor skål och häll i all syrup från burkarna,  lägg i is när ni serverar. 
 
TIPS:
man kan använda gräddmjölk eller kokoskräm blandad med kokosmjölk.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0